Alro a luat act de acţiunea în instanţă a Hidroelectrica

Vin, 05/15/2015 - 20:06

Slatina, 15 mai 2015 – Alro S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “Alro”), unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est a luat act de acţiunea civilă în instanţa Tribunalului Bucuresti, declanşată de Hidroelectrica, referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro. Valoarea totală a capetelor de cerere din acţiune, astfel cum a fost determinată de Hidroelectrica, este de aproximativ 147 de milioane de lei.

Societatea consideră cererea ca fiind nefondată şi analizează plângerea formulată, în vederea pregătirii strategiei de apărare.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenta Ghita

Premium Communication

București

Telefon +40 (0) 21 411 01 52

Email florenta.ghita@premiumpr.ro

 

 

Notă pentru editori:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. Alro este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele Alro sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în SUA şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9001 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.