Siguranţa în Muncă

Alro este convins că angajaţii săi sunt cea mai importantă valoare a companiei, iar siguranţa lor este o prioritate. De aceea compania îşi îmbunătăţeşte în mod constant condiţiile de muncă la cele mai înalte standarde, iar certificatul ISO 45001 pe care Alro S.A. îl deţine, este o dovadă în acest sens.

Strategia Alro este să investească atât în echipamente, cât şi în angajaţi, astfel încât cele două să ducă la o productivitate mai mare pe angajat. Aşadar retehnologizările au fost realizate în paralel cu instruirea personalului. Compania investeşte continuu în programe de protecţie a muncii şi formare a personalului. Mai exact, în echipamente de protecţie a muncii, obiecte sanitare, materiale pentru siguranţa a muncii şi în programe de instruire a personalului. În plus, Alro face în mod constant controale pentru a se asigura că securitatea în muncă este în conformitate cu standardele în vigoare.

Pe lângă programele de protecţie a muncii pentru angajaţii săi, Alro oferă şi alte facilităţi. Echipa medicală a companiei realizează rapoarte de monitorizare a sănătăţii, iar pe lângă aceasta, angajaţii beneficiază de control medical gratuit şi ajutor în caz de urgenţă. De asemenea, compania oferă mese zilnice angajaţilor, iar celor care lucrează în condiţii speciale li se asigură apă minerală sau ceai şi o masă suplimentară. În plus, Alro promovează stilul de viaţă sănătos, organizând evenimente sportive.

Pe lângă măsurile de siguranţă deja implementate, Alro încearcă să dezvolte un sistem de prevenire a traumelor ocupaţionale, de identificare timpurie şi de eliminare a riscurilor ocupaţionale, folosind un sistem modern de evaluare a riscurilor şi beneficiind de participarea unui număr extins de angajaţi. Compania doreşte să ofere cele mai bune condiţii de muncă pentru toţi angajaţii săi, în conformitate cu standardele internaţionale.

Hide URL: 
Show URL