Calitate de vȃrf şi management performant

ALRO S.A. are o puternică politică integrată de management pentru a realiza în mod sistematic înalte performanţe în domeniul calităţii, securităţii şi sănătăţii muncii, mediului şi energiei. Pentru implementaresa acestei politici, ALRO şi-a dezvoltat un sistem viabil de management prin care să asigure un control eficace asupra proceselor, de la aprovizionarea materiei prime, pȃnă la livrarea produselor finite către clienţi. Acest sistem de management contribuie la realizarea de rezultate sustenabile ale afacerii şi a unui nivel înalt de satisfacţie a clienţilor.

Drept recunoaştere a managementului performant, ALRO a fost certificată în conformitate cu standardele internaţionale de calitate ISO 9001:2015, EN 9100:2016 (pentru industria  aerospaţială şi de apărare) şi IATF 16949:2016 (pentru industria auto) de către prestigioasele organisme de certificare DQS GmbH (Germania) şi SRAC (Romȃnia).

Sistemul de management al ALRO a fost, de asemenea, certificat pentru managementul mediului (conform ISO 14001:2015), al sănătăţii si securitatii in munca (conform ISO 45001:2015) şi al energiei (conform ISO 50001:2011), de către SRAC Romȃnia.

Calitatea produselor ALRO pentru produse speciale a fost, de asemenea, certificată de către TUV Süd Industrie Service GmbH (Germania) (pentru materiale destinate echipamentelor sub presiune şi pentru marcă europeană de conformitate la materiale pentru structuri în construcţii), DNV-GL (Germania), Bureau Veritas (Franţa) pentru material destinate utilizării în domeniul naval.

ALRO a primit acreditarea NADCAP (National Aerospace and Defense Contractor Accreditation Program of Performance Review Institute - SAE) pentru procesele de tratament termic, încercările de laborator şi testele nedistructive, începȃnd din 2008. În prezent, ALRO deţine o acreditare extinsă NADCAP Supplier Merit pentru conformitatea proceselor sale cu standardele industriei aerospaţiale şi de apărare. Certificatele au fost acordate de Consiliul de Management al NADCAP, în urma unor audituri aprofundate ale proceselor respective, pe baza criteriilor de audit specific NADCAP.

Performanţa sistemului de management ALRO şi calitatea produselor ALRO sunt, de asemenea, recunoscute de către clienţii noştri, care au aprobat ALRO ca furnizor.

Sisteme de Management

Sustenabilitate:

Certificarea ASI

Calitate:

ISO 9001
EN 9100
IATF 16949

Mediu:

ISO 14001

Sănătate și securitate ocupațională:

ISO 45001

Energie:

ISO 50001

Certificări de produse:

Echipamente sub presiune: Directiva Europeană, AD 2000 Merkblatt
Produse de structură pentru industria construcțiilor: CE Mark EN 15088
ALRO – Produse laminate pentru industria navală

Acreditări pentru procese speciale:

NADCAP – Testare ultrasonica nedistructivă
NADCAP – Tratarea termică și testarea în laborator

Hide URL: 
Show URL

Declaraţia Directorului General:

„Calitatea depinde în primul rând de oameni, dar, pentru a fi capabili să atingă cele mai bune rezultate, oamenii trebuie să aibă un obiectiv şi să obţină satisfacţie din ceea ce fac. Noi am dezvoltat o cultură care promovează generarea de idei noi şi încurajează schimbarea fundamentală, subliniind în acelaşi timp atitudinea pozitivă faţă de calitate.”