Alro a finalizat negocierile pentru preţul energiei electrice

Lun, 08/13/2012 - 10:34
  • Hidroelectrica livrează producătorului de aluminiu o cantitate de trei TWh, până în 2018
  • Contractul pe termen lung oferă predictibilitate şi contribuie la implementarea strategiei de dezvoltare a Grupului pentru România

Slatina, 13 august 2012 - Alro SA (BSE: ALR), cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, a finalizat negocierile cu Hidroelectrica pentru livrarea a trei TWh de energie electrică, semnând actul adiţional la contractul cu producătorul de energie. Alro utilizează întreaga cantitate de electricitate strict în procesul de producţie şi în activitatea curentă a grupului în România.

Părţile au agreat o formulă de calcul anual pentru energia electrică, care ţine cont de o serie de factori, inclusiv cotaţia aluminiului la Bursa Metalelor de la Londra şi cotaţiile OPCOM.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenta Ghita
Premium Communication
Bucureşti
Tel 021 411 01 52
Email florenta.ghita@premiumpr.ro

 

Despre Alro:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. ALRO este cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele ALRO sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în Statele Unite şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9001 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

 

Conţinutul website-ului www.alro.ro nu este încorporat în, şi nici nu face parte din, acest anunţ.