Alro confirmă decesul prin înec al unui angajat din Sierra Leone

Dum, 08/03/2014 - 12:16

Slatina, 3 august 2014 – Alro S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “Alro) confirmă, cu regret, că un angajat român al subsidiarei sale Sierra Mineral Holding 1 Ltd. (SMHL), şi-a pierdut viaţa, înecându-se în lacul din cadrul complexului de locuinţe deţinut de operatorul minier în Sierra Leone. Compania noastră a întreprins toate demersurile necesare pentru repatrierea trupului neînsufleţit. Alro subliniază că decesul a fost accidental şi nu a survenit ca urmare a virusului Ebola. Până în acest moment, virusul nu a afectat populaţia din perimetrul operaţiunilor miniere ale SMHL. Compania a luat toate măsurile necesare pentru protejarea angajaţilor săi şi monitorizează cu atenţie situaţia din zona minelor de bauxită proprii, fiind pregătită să acţioneze în funcţie de evoluţia situaţiei.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenta Ghita

Premium Communication

București

Telefon +40 (0) 21 411 01 52

Email florenta.ghita@premiumpr.ro

 

Notă pentru editori:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. Alro este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele Alro sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în SUA şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9001 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

Conţinutul site-ului www.alro.ro nu este încorporat şi nu face parte, în niciun fel, din acest anunţ.