Alro anunta rezultatele financiare pentru S1 2017

Joi, 08/10/2017 - 13:52

Slatina, 10 august 2017 –  Alro S.A. (BVB: ALR, “Compania” sau “Alro”), cel mai mare producator de aluminiu din Europa continentala, cu exceptia Rusiei si Peninsulei Scandinavice, anunta ca teleconferinta cu analistii si investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare pentru S1 2017 va avea loc in data de 11 august, de la ora 10.00 AM ora Romaniei. 

Daca doriti sa participati la teleconferinta, va rugam contactati: 

Florenta Ghita

Premium Communication
Bucuresti 
Tel +40 (0)740 063 116
Email florenta.ghita@premiumpr.ro

 

Pentru a primi acces, va rugam sa oferiti urmatoarele detalii:

- Nume
- Companie
- Functie
- Numar de telefon de la care veti accesa teleconferinta 

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenţa Ghiţă

Premium Communication

Bucureşti

Telefon +40 (0) 21 411 01 52

Email florenta.ghita@premiumpr.ro

Notă pentru editori:

Alro este subsidiară a Vimetco N.V., producător global de aluminiu primar și prelucrat, integrat pe verticală. Alro este cel mai mare producător de aluminiu din Europa continentală (cu excepția Rusiei și Scandinaviei), având o capacitate de producție instalată de 265.000 tone pe an.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele Alro sunt Uniunea Europeană (Germania, Ungaria, Polonia, Grecia şi România). Compania are exporturi și în SUA şi Asia. Alro este certificat pentru conformitate cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9100 pentru unităţilede producţie pentru industria aerospaţială, precum şi certificatul ISO TS 16949 pentru producția industriei auto, iar produsele sale respecta standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (eng. London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

Conţinutul site-ului www.alro.ronu este încorporat şi nu face parte, în niciun fel, din acest anunţ.