Alro nu a luat nici o decizie referitor la reducerea capacităţii de producţie

Mar, 07/17/2012 - 13:36

Slatina, 17 iulie 2012 – Alro SA (BVB: ALR, “Alro”, “Compania”), cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, nu a luat, până în acest moment, nicio decizie cu privire la reducerea producţiei şi continuă negocierile cu Hidroelectrica pentru alimentarea cu energie.

Nu am luat, încă, o hotărâre referitor la reducerea capacităţii de producţie, a declarat Gheorghe Dobra, Directorul General al Alro. În momentul de faţă, analizăm situaţia curentă, în strictă legătură cu livrarea de energie electrică.

În plus, ţinând cont de recentele declaraţii cu privire la declanşarea stării de Forţă Majoră de la Hidroelectrica, Alro analizează multiple variante pentru a fi pregătită în cazul în care această măsură va intra în aplicare.

Luând în considerare perioada anterioară de Forţă Majoră, Alro trebuie să se asigure că are îndeplinite toate condiţiile pentru exploatarea în siguranţă a fluxului tehnologic, în cazul în care livrările de electricitate vor suferi fluctuaţii semnificative.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenţa Ghiţă
Premium Communication
Bucureşti
Telefon +40 (0) 21 411 01 52
Email florenta.ghita@premiumpr.ro

 

Despre Alro:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. ALRO este cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele ALRO sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în Statele Unite şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9001 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

Conţinutul website-ului www.alro.ro nu este încorporat în, şi nici nu face parte din, acest anunţ.