Raport curent: Informare privind acțiunea civilă demarată de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. împotriva Alro S.A. referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilatera

Vin, 12/07/2018 - 13:43

Eveniment important de raportat:

Informare privind acțiunea civila demarata de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. împotriva Alro S.A. referitoare la pretenții materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro.

Societatea Alro S.A. informează acționarii și investitorii ca în litigiul promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. împotriva Alro S.A. ce face obiectul dosarului nr.13264/3/2015 aflat pe rol la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, în urma recursului promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., completul de filtru nr. 3 a admis, în principiu, recursul declarat de reclamanta S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A. București împotriva deciziei civile nr. 1346/A din 26 septembrie 2017, pronunțate de Curtea de Apel București – Secția a V-a Civila și a acordat termen la data de 28 februarie 2019, pentru judecata pe fond a recursului, în ședință publică, cu citarea părților.

Menționăm ca aceasta informație a fost preluata de pe portalul instanțelor de judecata, urmare postării acesteia pe site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție a României.

Cu privire la stadiul dosarului menționat mai sus, Alro S.A. va informa în timp util publicul larg și investitorii.

 

Președinte al Consiliului de Administrație                                 Director General

                                            Marian Daniel Năstase                                                   Gheorghe Dobra

Hide URL: 
Show URL