Raport curent: Informare privind actiunea civila demarata de Hidroelectrica impotriva Alro referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro

Mie, 06/06/2018 - 18:35

Societatea Alro S.A. informeaza actionarii si investitorii ca in litigiul promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. ce face obiectul dosarului nr.13264/3/2015 aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, in urma apelului promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., la termenul de judecata din data de 26 septembrie 2017,  instanta a ramas in pronuntare, iar in urma deliberarii a respins apelul ca nefondat.

Solutia Curtii de Apel Bucuresti a fost atacata cu recurs de catre S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., in prezent aceasta cauza se afla in procedura de filtru la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, unde s-a stabilit termen de judecatala data de 04.10.2018, potrivit informatiilor obtinute de pe portalul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei.

Cu privire la stadiul dosarului mentionat mai sus, Alro S.A. va informa in timp util publicul larg si investitorii.

 

Presedinte al Consiliului de Administratie                                 Director General

           Marian Daniel Nastase                                                     Gheorghe Dobra