Precizare

Lun, 08/12/2013 - 13:33

 

Slatina, 12 august 2013 – Alro SA (BVB: ALR, “Compania”, “Societatea” sau "Alro"), unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, precizează că declaraţiile domnului Constantin Popescu, publicate în ziarul Bursa sub titlul “Alro a pierdut 25 de milioane de dolari din cauza scăderii preţului aluminiului” nu reprezintă punctul de vedere al Companiei. Alro mai precizează că Societatea nu l-a autorizat pe domnul Constantin Popescu să facă declaraţii în numele S.C. Alro S.A.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

 

Florenţa Ghiţă

Premium Communication

Bucureşti

 

Despre Alro:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. Alro este unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele ALRO sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în Statele Unite şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9001 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

 

Conţinutul site-ului www.alro.ro nu este încorporat şi nu face parte, în niciun fel, din acest anunţ.