Ministru Mediului, Laszlo Borbely a vizitat Alro Slatina

Vin, 09/24/2010 - 10:05

Alro Slatina, parte a grupului Vimetco, a primit recent vizita delegaţiei condusă de dl. Laszlo Borbely, Ministrul Mediului, şi a autorităţilor locale. Vizita oficială a reprezentat o bună oportunitate pentru echipa noastră managerială de a prezenta strategia Companiei de reducere a costurilor, protecţie a mediului şi integrare verticală.

În timpul vizitei, Gheorghe Dobra, Directorul General al Alro, a prezentat fluxul de producţie pentru produsele plate, benzi şi rulouri, începând cu Laminorul la Cald, urmat de furnalul Otto Junker, Stretcherul de 5.000 de tone,  Laminorul la Rece, Cuptorul Olivotto, echipemntul de scanare ultrasonic, furnalul Seko Warwick, spaţiul de împachetare şi depozitul, demonstrând realizările semnificative înregistrate post privatizare.

Oficialii au admis faptul că Alro Slatina este una dintre cele mai importante companii din industria românească, care respectă normele europene de protecţia mediului. Alro a fost prima companie din Oltenia care a primit Autorizaţia Integrată de Mediu şi printre primele 10 din ţară. În 2006, Alro a primit Autorizaţia Integrată de Mediu pentru 10 ani, confirmând faptul că respectă în totalitate normele europene în domeniu.