Informare privind actiunea civila demarata de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro

Vin, 10/05/2018 - 14:37

Ref: Raport curent conform art.234 alin.1 lit.l) din Regulamentul ASF nr.5/2018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, precum si prevederile art.99 din Codul Bursei de Valori Bucuresti, Titlul II, Emitenti si Instrumente Financiare

Eveniment important de raportat:

Informare privind actiunea civila demarata de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro.

Societatea Alro S.A. informeaza actionarii si investitorii ca in litigiul promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. ce face obiectul dosarului nr.13264/3/2015 aflat pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, in urma apelului promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., la termenul de judecata din data de 26 septembrie 2017,  instanta a ramas in pronuntare, iar in urma deliberarii a respins apelul ca nefondat.

Solutia Curtii de Apel Bucuresti a fost atacata cu recurs de catre S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., in prezent aceasta cauza se afla pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, unde la termenul de judecatadin data de 04.10.2018, instanta de judecata a comunicat raportul catre parţi, cu menţiunea ca au posibilitatea depunerii în scris a unui punct de vedere în termen de 10 zile de la data comunicarii, potrivit informatiilor obtinute de pe portalul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei.Noul termen de judecata urmeaza sa fie stabilit si comunicat partilor.

Cu privire la stadiul dosarului mentionat mai sus, Alro S.A. va informa in timp util publicul larg si investitorii.

 

                     Presedinte al Consiliului de Administratie                                  Director General

                                  Marian Daniel Nastase                                                 Gheorghe Dobra

Hide URL: 
Show URL