Informare privind actiunea civila demarata de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro

Mie, 11/28/2018 - 12:41

 

Eveniment important de raportat:

Informare privind actiunea civila demarata de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. referitoare la pretenţii materiale ale producătorului de energie electrică, reprezentând pretinse beneficii nerealizate din contractul bilateral cu Alro.

Societatea Alro S.A. informeaza actionarii si investitorii ca in litigiul promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. impotriva Alro S.A. ce face obiectul dosarului nr.13264/3/2015 aflat pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei , in urma recursului promovat de S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A., completul de filtru nr. 3 a acordat termen la data de 06.12.2018.

Mentionam ca aceasta informatie a fost preluata de pe portalul instantelor de judecata, urmare postarii acesteia pe site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei.

Cu privire la stadiul dosarului mentionat mai sus, Alro S.A. va informa in timp util publicul larg si investitorii.

 

                  Presedinte al Consiliului de Administratie               Director General

                                   Marian Daniel Nastase                               Gheorghe Dobra

Hide URL: 
Show URL