Alro anunţă numirea unui nou Director Financiar şi a unui nou membru în Consiliul de Administraţie

Lun, 02/18/2013 - 11:18

 

Slatina, 18 februarie 2013 – Alro SA (BVE: ALR) (“Alro”, “Compania”), cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, anunţă numirea Genovevei Năstase în funcţia de Director Financiar al Companiei şi a Ioanei Racoţi ca membru temporar în Consiliul de Administraţie. Nominalizările au venit după demisia Svetlanei Pinzari din cele două funcţii, din motive familiale.

Genoveva Năstase a ocupat, anterior, funcţia de Director Financiar în cadrul Vimetco Management şi a lucrat ca Director Financiar adjunct în cadrul Alro timp de peste şapte ani, din 2002, până în 2009. Domnia sa are o experienţă vastă în domeniul Financiar Corporativ, în Modelare şi Analiză Financiară şi ]n Raportare Financiară. Genoveva Năstase este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Ioana Racoţi este partener în cadrul biroului de avocatură Zamfirescu, Racoţi, Predoiu şi a asistat Alro, în calitate de consultat legal, în diverse situaţii, timp de peste 10 ani. Domnia sa a mai deţinut, în trecut, această funcţie în cadrul Consiliului de Administraţie.

„Îi urăm bun-venit Genovevei în funcţia de Director Financiar la Alro şi suntem încrezători că deţine atât experienţa, cât şi cunoştinţele necesare pentru a ne ajuta să consolidăm, în continuare, poziţia noastră financiară şi să implementăm noile standarde de contabilitate”,a declarat Marian Năstase, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Alro. „Ea este foarte bine familiarizată cu principalele evoluţii din activitatea Companiei, din poziţia pe care a ocupat-o anterior la Vimetco Management şi suntem încrezători că va reuşi să susţină implementarea strategiei de dezvoltare pe termen lung a Companiei, strategie care va rămâne neschimbată. De asemenea, doresc să transmit mulţumirile Consiliului de Administraţie şi ale mele personal pentru activitatea îndelungată de director financiar a doamnei Svetlana Pinzari şi pentru munca devotată şi angajamentul său, pe durata colaborării noastre.”

 

Pentru mai multe informaţii vă rugăm contactaţi:

www.alro.ro

Florenţa Ghiţă
Premium Communication
Bucureşti
Telefon +40 (0) 21 411 01 52
Email florenta.ghita@premiumpr.ro
 

Despre Alro:

Alro este o subsidiară a Vimetco N.V., companie globală de aluminiu primar şi procesat, integrată pe verticală. ALRO este cel mai mare producător de aluminiu din Europa Centrală şi de Est, având o capacitate de producţie instalată de 265.000 tpa.

Principalele pieţe de desfacere pentru produsele ALRO sunt Uniunea Europeană (Ungaria, Polonia, Grecia, Germania şi România). Compania are exporturi în Statele Unite şi Asia. Combinatul este certificat cu ISO 9001 pentru managementul calităţii şi are certificatele NADCAP şi EN 9100 pentru unităţile de producţie pentru industria aerospaţială, produsele sale respectând standardele de calitate pentru aluminiul primar ale Bursei de Metale din Londra (London Metals Exchange – LME), cât şi standardele internaţionale pentru produsele laminate plate.

Conţinutul website-ului www.alro.ro nu este încorporat în, şi nici nu face parte din, acest anunţ.